Mechanix este cel mai mare producator American de manusi. Produsele acestora sunt considerate de specialisti cele mai bune manusi de protectie profesionale.

Aici gasesti manusi pentru contructii, manusi pentru politisti, manusi tactice, manusi anti taiere, manusi touchscreen, manusi ce absorb impactul, manusi militare, manusi piele naturala, manusi premium.

Compania Mechanics sunt considerati a fi producatorul numarul unu de manusi profesionale din America. Produsele sunt caracterizate prin standarde de calitate si performante duse la extrem.

Cunoscuti de utilizatori profesionali ce desfasoara activitati ce necesita folosirea unor manusi profesionale de cea mai buna calitate precum:

  • manusi tactice folosite de politisti, armata, firme de securitate si paza;
  • manusi profesionale rezistente la caldura si foc folosite de pilori curse, motocilism performanta, domenii industriale, domeniul avioatic;
  • manusi cu proftectie la taiere folosite in macelarii, abatoare sau orice alt domeniu ce implica folosirea cutitelor sau lamelor ascutite si implica folosirea manusilor cu rezistenta la taiere;
  • manusi rezistente la impact pentru domenii in care exista riscul lovirii mecanice a mainilor.

Kpro.ro este importator si distribuitor oficial al brandului Mechanix in Romania.

Prima pagină » Mechanix - SUA

Afișez 1 - 36 din 71 de rezultate