Plegium din Suedia este o companie care a inovat industria spray-urilor de autoaparare cu piper. Acestia produc spray-uri inteligente cu locatie GPS, Stroboscop, Alarma, SMS, chiar si apeluri telefonice.

Perfect pentru femei, copii, barani, pentru a-i proteja in caz de urgenta!

Toate modelele contin o substanta brevetata, bazata pe multe investitii in cercetare pentru fabricarea unui lichid spray cu piper superior altor mărci. Pulverizarea va dura 10-15 secunde de pulverizare continuă. Substanta bazata pe piper are un colorant roșu foarte concentrat și un colorant UV, pentru a marca atacatorul.

Localizare GPS – Atunci cand spray-ul este folosit, acesta trimite automat un SMS cu locatia GPS ce se poate deschide direct in Google Maps. In acelasi timp sunt sunate automat si contactele alese din aplicatia Plegium (SMS-ul si apelul este gratuit). Cand spray-ul este folosit, acesta se conecteaza automat prin Bluetooth la aplicatia Plegium.

Stroboscop LED – Emite 19 flash-uri / secunda, fiind un avantaj extrem de mare noaptea atunci cand vizibilitatea este redusa. Led-ul foarte puternic orbeste agresorul indiferent de lumina exterioara. Problema des intalnita la spray-urile cu piper clasice fara stroboscop este timpul de reactie al agresorului, mai exact daca acesta nu este nimerit din prima, acesta se fereste si poate ataca. Folosind acest stroboscop atacatorul este orbit si ofera mult mai mult timp pentru a-l tinti.

Alarma – Sunetul sirenei de 130 dB este esential pentru a atrage atentia asupra situatiei si mareste semnificativ sansele de a primi ajutor de la o persoana din jur. Alarma are si avantajul de a intimida agresorul si de a-l face sa se retraga.

Breloc magnetic – Pentru eliberare rapida. Acesta se poate detasa cu o singura mana extrem de rapid.

Kpro.ro este importator si distribuitor oficial al brandului Plegium in Romania.

Prima pagină » Plegium - Suedia

Afișez toate cele 4 rezultate