Prima pagină » SOG - SUA

Afișez 1 - 36 din 46 de rezultate

SOG este o companie celebra din SUA ce produce cutite tactice si cutite militare profesionale dar si bricege de foarte inalta calitate. Portofoliul companiei SOG a fost completat cu o serie de unelte multifunctionale incredibile. Aceste multi-tools sunt prevazute cu multiplicator de forta la patent.

Numele complet al producatorului american este Studies and Observations Group. Istoria începe în Vietnam cu membrii unei unități de operațiuni speciale americane cunoscută sub numele de MACV-SOG.

Ani mai târziu, în 1986, acel cuțit l-a inspirat pe un tânăr designer, pe nume Spencer Frazer, să înființeze Studies and Observations Group (SOG).

Misiunea lui: să reproducă cuțitul original SOG Bowie și să aducă un omagiu unității de operațiuni speciale care l-a creat.

Ceea ce a început ca un singur model comemorativ a devenit în curând o linie completă de instrumente inovatoare – dovedite pe teren de forțele speciale ale SUA.

Scule multifunctionale si echipamente de calitate pentru:
  • utilizatori industriali
  • service-uri auto
  • institutii de cercetare si invatamant
  • producatori
  • pasionatii de modelism 
  • utilizatorii casnici.

In prezent produsele americane sunt recuoscute la nivel international pentru raportul pret – calitate extraordinar de care a dat dovada.

Patentul multifunctional SOG este dotat cu celebrul multiplicator al fortei inventat de acestia, ce ofera de 2 ori mai multa putere.

Kpro.ro este importator si distribuitor oficial al brandului SOG in Romania.