Istoria companiei Studies and Observations Group începe în Vietnam, unde membrii unei unități de operațiuni speciale americane cunoscută sub numele de MACV-SOG.

Ani mai târziu, în 1986, acel cuțit l-a inspirat pe un tânăr designer, pe nume Spencer Frazer, să înființeze Studies and Observations Group (SOG).

Misiunea lui: să reproducă cuțitul original SOG Bowie și să aducă un omagiu unității de operațiuni speciale care l-a creat.

Ceea ce a început ca un singur model comemorativ a devenit în curând o linie completă de instrumente inovatoare – dovedite pe teren de forțele speciale ale SUA.

Scule multifunctionale si echipamente de calitate utilizatorilor industriali, service-urilor auto, institutelor de cercetare si invatamant, producatorilor, pasionatilor de modelism si chiar utilizatorilor casnici.

In prezent produsele americane sunt recuoscute la nivel international pentru raportul pret – calitate extraordinar de care a dat dovada.

Patentul multifunctional SOG este dotat cu celebrul multiplicator al fortei inventat de acestia, ce ofera de 2 ori mai multa putere.

SOG romania

Prima pagină » SOG - SUA

Afișez 1 - 36 din 46 de rezultate