Manusi de lucru si protectie pentru siguranta mainilor. Produse de la Mechanix – SUA, intr-o gama larga de modele si culori.

Manusile de lucru și protecție de la Mechanix sunt recunoscute la nivel global pentru calitatea și performanța lor. Aceste manusi sunt concepute pentru a oferi protecție, confort și durabilitate în diverse medii de lucru și în diferite industrii.

Tipuri de manusi:

  1. Manusile de lucru generale: Acestea sunt manusi versatile și durabile, potrivite pentru o gamă largă de activități de lucru. Ele sunt fabricate din materiale rezistente la abraziune, precum piele sintetică și materiale textile de înaltă calitate, și oferă protecție împotriva zgârieturilor, loviturilor și altor riscuri minore.
  2. Manusile rezistente la impact: Acestea sunt echipate cu inserții de protecție la nivelul articulațiilor și în alte zone vulnerabile pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva impactului și a loviturilor puternice. Aceste manusi sunt ideale pentru activități care implică manevrarea uneltelor sau a materialelor grele.
  3. Manusile rezistente la tăiere: Manusile Mechanix rezistente la tăiere sunt proiectate pentru a proteja mâinile împotriva tăieturilor și a altor riscuri asociate cu lucrul cu materiale ascuțite. Ele sunt fabricate din materiale rezistente la tăiere, cum ar fi Kevlar sau fibre compozite, și oferă un nivel ridicat de protecție pentru mâini.
  4. Manusile rezistente la produse chimice: Acestea sunt concepute pentru a proteja mâinile împotriva substanțelor chimice periculoase. Ele sunt realizate din materiale impermeabile și rezistente la substanțele chimice, oferind o barieră eficientă împotriva acestora și prevenind iritarea sau deteriorarea pielii.
  5. Manusile rezistente la foc și căldură: Aceste manusi oferă protecție împotriva temperaturilor ridicate și a riscului de arsuri. Ele sunt fabricate din materiale rezistente la flăcări și căldură și sunt ideale pentru activități care implică lucrul cu obiecte fierbinți sau în medii cu temperaturi ridicate.

Acestea sunt doar câteva exemple de manusi de lucru și protecție oferite de Mechanix. Fiecare model poate avea caracteristici specifice, astfel încât să puteți alege manusile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră și mediului de lucru.

Prima pagină » Manusi de lucru si protectie

Afișez 1 - 52 din 56 de rezultate