Manusi moto si atv special concepute oferind protecție, confort și aderență în activitățile sportive de acest gen. Produse de Mechanix – SUA.

Manusile de motociclism, ATV și karting de la Mechanix includ de obicei inserții de protecție la nivelul articulațiilor și în alte zone critice, pentru a oferi protecție suplimentară împotriva impactului și a loviturilor puternice în timpul călătoriilor cu motocicleta, ATV-ul sau kartingul.

Aceste manusi sunt concepute pentru a oferi o aderență excelentă și un control precis asupra ghidonului sau volanului. Ele sunt echipate cu materiale anti-alunecare pe palme și degete, care permit o prindere sigură și control precis în timpul manevrelor.

Aceste manusi sunt proiectate pentru a asigura o bună ventilație și confort în timpul călătoriilor cu motocicleta, ATV-ul sau kartingul. Ele sunt fabricate cu materiale respirabile și permit circulația aerului, menținând mâinile uscate și confortabile pe parcursul activității.

Manusi moto si atv oferă flexibilitate și libertate de mișcare pentru a permite manevre precise și o bună sensibilitate la comenzi. Ele sunt conturate ergonomic pentru a se potrivi confortabil pe mâini și pentru a asigura o manevrabilitate optimă.

Prima pagină » Manusi moto si atv

Afișez toate cele 30 de rezultate