Carne de vita uscata Tactical Foodpack. Cu aceasta mancare poti face provizii pe un termen lung!
Provizii, mancare militara, mancare liofilizata, mre, ratie militara.
Mancarea liofilizata are un termen de valabilitate de 8 ani!
Perfect drept mancare camping / mancare outdoor deoarece raportul dintre greutate si valoare nutritionala este extrem de bun. In concluzie este extrem de usor pentru cat de multi nutrienti are.
Mancarea liofilizata este celebra pentru gustul sau foarte bun, autentic si natural.
Ingredientele folosite sunt 100% naturale!
Cantareste doar 40g si are 110kcal
Valoare nutritionala Carne de vita uscata Tactical Foodpack.
Declaratie nutritionala | per portie | per 100 grame |
---|---|---|
Aport caloric: kcal | 110 | 274 |
Grasimi: g | 0.8 | 2.1 |
din care saturate: g | 0.4 | 0.97 |
Carbohidrati: g | 9.3 | 23.3 |
din care zahar: g | 2.3 | 5.7 |
Fibre: g | – | – |
Proteine: g | 16.2 | 40.5 |
Sare: g | 1.1 | 2.7 |
Ingrediente:
Bune si pentru situatii de urgenta! Acest tip de mancare este cunoscut si sub numele de ratie militara sau mancare militara, fiind vital pentru acestia in misiuni. Un alt termen folosit foarte des este MRE (Meals Ready to Eat) conceput de armata Statelor Unite ale Americii. Aceste MRE-uri au fost folosite foarte des si in randul oamenilor atunci cand se confruntau cu dezastre naturale.
Mancarea produsa de tactical foodpack este conceputa de specialisti din armata pentru a oferi hrana cat mai bogata in nutrienti la o dimensiune foarte redusa, la care ai nevoie doar de putina apa!
Avantaje mancare liofilizata:
- NU pierde nutrienti
- Greutate redusa
- Gust autentic
- Ocupa putin spatiu
- Necesita doar apa
Despre mancarea liofilizata
Procesul folosit pentru aceasta mancare liofilizata (freeze-dried) este diferita fata de cea dezhidratata. Avantajele sunt mult mai mari la mancarea liofilizata, mai exact cea liofilizata are un termen de valabilitate mult mai mare, deoarece apa este eliminata in proportie de 99% fata de 90% la cea dezhidratata.
Prin procesul de liofilizare, mancarea este introdusa intr-un mediu vidat, unde temperatura scade treptat pana sub punctul de inghet, iar apoi revine usor la temperatura normala. Acesta este modul prin care apa se transforma din lichid in vapori, pentru a mentine structura initiala si pentru a nu pierde nutrientii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.