Pistoale CO2 fara recul de la producatori de top! Descopera modele precum: Ruger, Glock, Beretta. DETINEREA UNUI AIRSOFT NU NECESITA PERMIS SAU AUTORIZATIE!

Pistoalele airsoft sunt replici ale pistoalelor reale ce au drept proiectil bile sferice de 6mm.

Acestea reprezinta cea mai practica metoda de antrenament sau tragere la tinta deoarece sunt legale si nu dau batai de cap, usor de transportat si mult mai putin costisitoare.

Sunt concepute pentru a nu fi letale, spre deosebire de armele de foc, dar pastreaza aspectul similar.

Pistoalele sunt realizate din materiale de calitate, facand utilizarea acestora o experienta foarte placuta.

Legislatie airsoft

Replicile AIRSOFT si munitia AIRSOFT nu necesita autorizare conf. Legii 295/2004 si pot fi achizitionate de persoane peste 18 ani.
Conform legii 295/2004 actualizata 2011, folosirea sau detinerea altui tip de munitie in afara celei airsoft (plastic / teflon) este de natura penala si se pedepseste conform legii. Totodata folosirea altui tip de munitie alta decat airsoft (plastic / teflon) conduce automat la pierderea garantiei.

Deoarece aspectul lor exterior este identic cu cel al armelor adevarate, este interzisa folosirea replicilor in scop de amenintare, intimidare, auto aparare sau creare panica.

Este interzisa modificarea armelor sau folosirea altor proiectile sau gaz decat cel furnizat de o firma autorizata in vanzarea de arme airsoft.

Pistol airsoft Walther P99 DAO CO2 2.5684

Prima pagină » Pistoale CO2 fara recul

Afișez toate cele 15 rezultate