Lunete arma produse de Umarex și Walther, concepute pentru a îmbunătăți precizia și performanța tragerii.

Acestea sunt echipamente optice specializate, care pot fi montate pe diverse tipuri de arme, cum ar fi puștile airsoft, puștile de vânătoare sau armele de tir.

Lunetele Umarex și Walther sunt create cu atenție la detalii și cu o tehnică optică de înaltă calitate. Ele sunt proiectate pentru a oferi o imagine clară, luminoasă și detaliată a țintei, permițând tirorului sau vânătorului să identifice și să se concentreze asupra obiectivului într-un mod precis.

Caracteristici principale:

  1. Puterea de mărire: Aceste lunete pot avea o gamă variată de puteri de mărire, ceea ce permite utilizatorului să se apropie și să examineze ținta cu mai multă precizie.
  2. Diametrul obiectivului: Lunetele au obiective cu diametre diferite, care influențează luminozitatea și câmpul vizual. Un obiectiv mai mare permite o cantitate mai mare de lumină să intre în lentilă, îmbunătățind claritatea imaginii în condiții de iluminare scăzută.
  3. Sistem de ajustare: Aceste lunete sunt dotate cu mecanisme precise de ajustare a elevației și a derivării pentru a corecta îndreptarea tragerii. Ajustarea poate fi realizată cu ajutorul butoanelor sau a inelelor de pe lunetă, asigurând o aliniere corectă a țintei.
  4. Reticule: Lunetele pot avea reticule (crosshair) cu diferite tipuri de modele și grosimi. Acestea sunt utilizate pentru a ajuta la focalizarea și urmărirea țintei.
  5. Durabilitate și rezistență la șocuri: Lunetele Umarex și Walther sunt construite pentru a fi rezistente la șocuri și vibrații, asigurând o performanță optică constantă chiar și în condiții dificile.
  6. Rezistență la apă și ceață: Multe dintre lunetele produse de Umarex și Walther sunt protejate împotriva infiltrării apei și ceții, permițând utilizatorului să le utilizeze în diverse condiții meteo.
  7. Montare și compatibilitate: Aceste lunete sunt concepute pentru a fi montate pe diverse tipuri de arme și pot fi compatibile cu diverse sisteme de montare.
Prima pagină » Lunete arma

Afișez toate cele 14 rezultate