Cutite Damasc si Gravate cu laser design elegant si rafinat, rezistenta remarcabila, performanta exceptionala. Cutite produse handmade si de la branduri renumite precum Albainox si Olight.

Cuțite Damasc

Cuțitele Damasc sunt obiecte de artă atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Ele sunt numite astfel datorită procesului special de fabricație prin care trec, cunoscut sub numele de fabricație damasc. Această tehnică ancestrală implică combinarea mai multor straturi subțiri de oțel într-un model complex, rezultând un aspect distinctiv al lamei.

Aceste cuțite sunt adesea recunoscute pentru frumusețea și modelele lor unice. Aspectul lor caracteristic vine de la fuzionarea diferitelor tipuri de oțel, care pot avea culori și texturi variate. Lamelele Damasc sunt apreciate pentru aspectul lor elegant și aspectul artistic, care le face să iasă în evidență în bucătărie sau în colecții.

Pe lângă aspectul lor impresionant, cuțitele Damasc sunt, de asemenea, apreciate pentru performanța lor. Procesul de fabricație Damasc conferă oțelului duritate, rezistență și flexibilitate superioare, făcându-le cuțite excelente pentru tăierea și tranșarea precisă a alimentelor.

Cuțite Gravate / 3D / Laser

Cuțitele gravate, 3D și cu laser sunt opțiuni inovatoare și decorative.

Cuțitele Gravate sunt ornamentate prin gravarea artistică a mânerului sau lamei cu modele, imagini sau texte.

Cuțitele 3D folosesc elemente de gravaj pe lama sau pe maner 3D.

Cuțitele cu laser sunt decorate prin aplicarea unor gravuri precise și detaliate cu ajutorul unui laser.

Prima pagină » Cutite Damasc si Gravate cu laser

Afișez toate cele 39 de rezultate