Cutite cu lama fixa ce au o lamă care este permanent fixată în mâner. Aceste cuțite sunt recunoscute pentru durabilitatea, rezistența și versatilitatea lor într-o varietate de sarcini.

Cuțite de la branduri cu renume precum:

  • Walther – Germania
  • SOG – SUA
  • TRC – Lituania
  • Elite Force – Germania
  • Albainox – Spania
  • Gerber – SUA

Caracteristici:

Cuțitele cu lamă fixă au lame solide și stabile, care sunt fixate ferm în mâner. Acestea sunt, de obicei, confecționate din oțel inoxidabil sau oțel carbon, oferind o rezistență excelentă la uzură și coroziune. Lamele pot varia în formă și dimensiune, adaptându-se diferitelor utilizări, cum ar fi vânătoarea, supraviețuirea în natură, activitățile în aer liber sau lucru în gospodărie.

Cuțitele cu lamă fixă sunt proiectate cu mânere ergonomice, care oferă o priză confortabilă și sigură în timpul utilizării. Mânerele pot fi confecționate din lemn, cauciuc, G-10 (material compozit rezistent) sau alte materiale durabile, oferind rezistență și stabilitate în timpul manevrării.

Cuțitele cu lamă fixă sunt versatile și pot fi utilizate într-o gamă largă de activități. Acestea pot fi folosite pentru tăierea lemnului, pregătirea hranei, construirea adăposturilor, activități de camping sau vânătoare, precum și alte sarcini generale în jurul casei sau în natură.

Cuțitele cu lamă fixă sunt adesea purtate în teace sau huse, care asigură o protecție adecvată și facilitează transportul sigur. De asemenea, multe cuțite cu lamă fixă sunt prevăzute cu sisteme de siguranță sau închidere suplimentară pentru a preveni deschiderea accidentală.

Prima pagină » Cutite cu lama fixa

Afișez 1 - 52 din 121 de rezultate