Pusti airsoft care utilizeaza bile de plastic non-letale si sunt utilizate in activitati recreative sau sportive, precum jocul de airsoft.

Acestea sunt proiectate sa ofere o experienta de tragere realista, fara a fi letale.

Pustile airsoft sunt fabricate din materiale durabile si rezistente, cum ar fi plasticul de inalta calitate sau metalul (in functie de model).

Aceste materiale asigura rezistenta si durabilitatea in timpul utilizarii si pot reproduce aspectul autentic al armelor de foc.

Pustile airsoft functioneaza pe baza unui sistem de propulsie electric, cu gaz, Co2 sau cu arc. Fiecare sistem ofera diferite avantaje si performante, iar alegerea depinde de preferintele si scopul utilizatorului.

Pustile airsoft au o putere variabila, masurata in jouli sau FPS-uri. De obicei, pustile airsoft pot avea o putere intre 0,5 si 2 jouli sau o viteza intre 300 si 500 FPS.

Aceste pusti airsoft pot avea diferite moduri de tragere, inclusiv modul semi-automat, modul automat sau modul rafala (burst).

Aceasta permite utilizatorului sa aleaga modul de tragere adecvat in functie de situatie si de cerintele jocului.

Pustile airsoft sunt echipate cu magazii pentru bile de plastic, care pot avea diferite capacitati, in functie de model.

Pustile airsoft pot fi personalizate cu diverse accesorii, cum ar fi lunete, aparate de ochire, lanterne tactice, manere verticale sau sistem de prindere pentru inlocuirea componentelor.

Aceasta ofera posibilitatea de a adapta pustile in functie de preferintele si nevoile fiecarui jucator.

Prima pagină » Pusti airsoft

Afișez toate cele 5 rezultate