Pix rezistent la apa este un instrument de scris special conceput pentru a rezista in conditii de umiditate, apa si conditii extreme de vreme.

Cele mai populare pixuri sunt cele produse de Rite in the Rain.

Aceste pixuri sunt cunoscute pentru performanta lor in medii umede sau subacvatice si sunt folosite frecvent de catre profesionisti care lucreaza in domenii precum cercetare, expedieri in natura, constructii, salvare si multe altele.

Pixurile „Rite in the Rain” sunt proiectate sa scrie chiar si pe hartie uda sau umeda.

Acestea utilizeaza un cerneala speciala, care nu se va intinde sau se va scurge atunci cand intra in contact cu apa sau umiditatea.

Astfel, puteti scrie cu usurinta chiar si in conditii de ploaie sau umiditate ridicata.

Pixurile „Rite in the Rain” sunt capabile sa scrie pe suprafete netede, cum ar fi hartie lucioasa sau plastic, fara a se sterge sau a aluneca.

Aceasta face ca aceste pixuri sa fie ideale pentru inregistrari si notite in conditii dificile sau pe suprafete rezistente la apa.

Aceste pixuri sunt construite pentru a rezista in medii extreme.

Carcasa este fabricata din materiale durabile, cum ar fi plasticul rezistent si otelul inoxidabil, care asigura rezistenta la socuri, abraziune si coroziune.

Multe modele de pixuri „Rite in the Rain” sunt echipate cu alte caracteristici utile.

Acestea pot include clips de prindere, butoane cu actiune usoara, capace cu surub pentru a preveni scurgerile si zone de aderenta suplimentare pentru o prindere confortabila si sigura.

Pixurile „Rite in the Rain” sunt disponibile in diferite culori si stiluri pentru a se potrivi preferintelor individuale.

Prima pagină » Pix rezistent apa

Afișez toate cele 6 rezultate