Ochelari de soare ideali pentru activitati de tip outdoor, camping natura, pescuit, plimbari pe munte. Ochelari de soare polarizati produsi de Olight sub brand-ul Olife fac parte din seria Archamp.

Lentilele polarizate ne ofera o imagine mult mai clara sporind contrastele si eliminand anumite reflexii provocate de reflexia luminii soarelui din diverse medii precum apa, geam, anumite metale etc.

Protectia la soare este foarte mare cat3, fiind cea mai mare protectie acceptata pentru a putea conduce masina pe drumuri pubplice. Ochelarii sunt testati conform standardului international EN ISO 12312-1:2013 + A1:2015 AS/NZS 1067.1. Pentru categoria 3 lumina ce trece prin lentila este intre 8% si 18% considerati medii spre intunecat avand insa protectie maxima admisa legal pentru a putea conduce autoturisme pe drumurile publice.

Tinand cont de nivelul extrem de mare de UV din ultimii ani, folosirea unor ochelari de soare cu protectie impotriva radiatiei UV devine obligatorie. Ochelarii produsi de Olight sunt in conformitate cu standardele de protectie internationale si europene mentionate mai sus.

Bratele ochelarilor sunt prevazute cu balama ce permite deschiderea peste unghiul normal de 90 de grade cu un arc pentru extra tensiune. Astfel confortul este marit considerabil.

Prima pagină » Ochelari de soare

Afișez toate cele 3 rezultate