Binocluri cu vedere nocturna Braun Night Vision. Instrumente ideale pentru a vedea in intuneric. Folosind aceste binocluri cu vedere nocturna poti inregistra video, face poze ce se stocheaza pe card-ul Micro SD.

Raport calitate-pret excelent !

Binoclurile Night Vision de la Braun au capacitatea de a amplifica lumina ambientală existentă pentru a crea o imagine mai luminată și mai clară în condiții de iluminare redusă. Acest lucru îți permite să vezi obiecte și detalii care altfel ar fi invizibile cu ochiul liber.

Unele modele de binocluri nocturne de la Braun sunt echipate cu tehnologie de infraroșu, care utilizează emisii de infraroșu nevizibile ochiului uman pentru a ilumina zona observată în întuneric total. Acest lucru oferă o imagine clară și detaliată chiar și în condiții de vizibilitate scăzută sau zero.

Binoclurile Night Vision de la Braun sunt proiectate pentru a oferi o rezoluție înaltă și o imagine clară și detaliată. Lentilele de calitate și tehnologia de procesare a imaginii asigură o observare precisă și o claritate optimă, indiferent de nivelul de lumină ambientală.

Binoclurile Night Vision de la Braun sunt potrivite pentru o varietate de activități, cum ar fi observarea animalelor sălbatice, pescuitul de noapte, monitorizarea securității sau explorarea în natură. Ele sunt un instrument valoros pentru pasionații de aventură, vânători, pasionați de observarea păsărilor și alți entuziaști ai activităților în aer liber.

 

 

Prima pagină » Night Vision

Afișez toate cele 2 rezultate