Manusi ski si snowboard pentru confort si protectie in timpul sporturilor de iarna. Produse din materiale rezistente si de inalta calitate de la Mechanix – SUA.

Caracteristici principale:

  1. Izolație termică: Manusi ski si snowboard sunt dotate cu straturi de izolație termică avansată, menite să păstreze căldura în interior și să-ți protejeze mâinile de temperaturile scăzute din mediul montan. Aceasta îți va permite să te bucuri de activitățile tale preferate, fără a-ți simți mâinile reci.
  2. Impermeabilitate și respirabilitate: Mănușile sunt fabricate din materiale impermeabile, cum ar fi membranele speciale sau straturile de acoperire, care împiedică pătrunderea zăpezii sau a umezelii în interior. Totodată, sunt concepute pentru a permite circulația aerului și pentru a-ți menține mâinile uscate și confortabile pe durata întregii zile de schi sau snowboard.
  3. Protecție și durabilitate: Mănușile Mechanix sunt construite pentru a rezista la utilizarea intensă și pentru a-ți proteja mâinile de eventualele accidente sau zgârieturi. Acestea pot include protecție adăugată la nivelul articulațiilor și degetelor, precum și materiale rezistente la abraziune pentru a face față condițiilor dificile din mediul montan.
  4. Aderență și control excelent: Manusile Mechanix au o suprafață texturată sau inserții de material grip pentru o aderență și un control îmbunătățite. Aceasta permite manevrarea precisă a bastoanelor de ski sau a bordului în timpul coborârilor și schimbărilor de direcție.
Prima pagină » Manusi ski si snowboard

Afișez toate cele 14 rezultate