Prima pagină » Manusi ski si snowboard

Afișez toate cele 14 rezultate

Manusi ski si snowboard pentru confort si protectie in timpul sporturilor de iarna. Produse din materiale rezistente si de inalta calitate de la Mechanix – SUA.

Caracteristici principale:

  1. Izolație termică: Manusi ski si snowboard sunt dotate cu straturi de izolație termică avansată, menite să păstreze căldura în interior și să-ți protejeze mâinile de temperaturile scăzute din mediul montan. Aceasta îți va permite să te bucuri de activitățile tale preferate, fără a-ți simți mâinile reci.
  2. Impermeabilitate și respirabilitate: Mănușile sunt fabricate din materiale impermeabile, cum ar fi membranele speciale sau straturile de acoperire, care împiedică pătrunderea zăpezii sau a umezelii în interior. Totodată, sunt concepute pentru a permite circulația aerului și pentru a-ți menține mâinile uscate și confortabile pe durata întregii zile de schi sau snowboard.
  3. Protecție și durabilitate: Mănușile Mechanix sunt construite pentru a rezista la utilizarea intensă și pentru a-ți proteja mâinile de eventualele accidente sau zgârieturi. Acestea pot include protecție adăugată la nivelul articulațiilor și degetelor, precum și materiale rezistente la abraziune pentru a face față condițiilor dificile din mediul montan.
  4. Aderență și control excelent: Manusile Mechanix au o suprafață texturată sau inserții de material grip pentru o aderență și un control îmbunătățite. Aceasta permite manevrarea precisă a bastoanelor de ski sau a bordului în timpul coborârilor și schimbărilor de direcție.