Umarex este un nume de renume în industria armelor, cu o istorie care se întinde pe mai mult de jumătate de secol. Umarex este cunoscut pentru diversitatea sa de produse, oferind o gamă largă de arme cu aer comprimat, pistoale cu gaz lacrimogen, replici airsoft, etc.

Compania este, de asemenea, cunoscută pentru colaborările sale cu alte branduri de renume din industria armelor, cum ar fi Beretta, Browning, Colt, HK, Ruger, Smith & Wesson, Walther, Glock si multe altele.

Fiecare produs Umarex reflectă angajamentul companiei pentru excelență. Acestea combinând tehnologia avansată cu o atenție meticuloasă la detalii.

Este o promisiune de calitate, fiabilitate și inovație în fiecare produs pe care îl produce. Acesta este Umarex – un nume pe care îl poți încredința.

Aici este locul in care gasesti: spray-uri cu piper, care sunt dispozitive de autoapărare ce conțin un agent iritant pentru ochi. De asemenea, Umarex oferă o gamă largă de cuțite, inclusiv cuțite de supraviețuire, cuțite de vânătoare și bricege.

În plus, puteți găsi bastoane telescopice, care sunt instrumente de autoapărare. Gasesti și echipamente pentru tir cu arcul, inclusiv țevi de săgeți și săgeți pentru șarbacane.

De asemenea, există pixuri și pixuri tactice. Care sunt instrumente multifuncționale ce pot fi folosite atât pentru scris, cât și pentru autoapărare. În final, Umarex oferă și cătușe, care sunt instrumente utilizate în mod obișnuit de forțele de ordine.

Prima pagină » Umarex

Afișez toate cele 17 rezultate