Mancare liofilizata cu termen de valabilitate de 8 ani!

Se recomanda oricarei persoane sa-si pregateasca provizii cel putin pentru o saptamana pentru situatiile neasteptate. Alege cu incredere proviziile noastre, deoarece mancarea rezista 8 ani! Cu siguranta le vei folosi.

Mancarea liofilizata are un termen de valabilitate mare, isi pastreaza gustul natural si cel mai important, nutrientii!

Aceste provizii se pot face si pentru camping, outdoor si supravietuire deoarece sunt extrem de compacte, cu greutate redusa si cu valori nutritionale mari pentru greutatea lor de aproximativ 100g.

Despre mancarea liofilizata

Procesul folosit pentru aceasta mancare liofilizata (freeze-dried) este diferita fata de cea dezhidratata. Avantajele sunt mult mai mari la mancarea liofilizata, mai exact cea liofilizata are un termen de valabilitate mult mai mare, deoarece apa este eliminata in proportie de 99% fata de 90% la cea dezhidratata.

Prin procesul de liofilizare, mancarea este introdusa intr-un mediu vidat, unde temperatura scade treptat pana sub punctul de inghet, iar apoi revine usor la temperatura normala. Acesta este modul prin care apa se transforma din lichid in vapori, pentru a mentine structura initiala si pentru a nu pierde nutrientii.

Avantaje mancare liofilizata:

  • NU pierde nutrienti
  • Greutate redusa
  • Gust autentic
  • Ocupa putin spatiu
  • Necesita doar apa
Orez cu carne de porc Tactical Foodpack

Orez cu carne de porc Tactical Foodpack

Prima pagină » Mancare liofilizata